Dags att anmäla sig till Transit i Stockholm hösten 2018!

Nu kan en anmäla sig till höstens Transit-grupper i Stockholm! Transit är till för dig som är mellan 15 och 25 år och är trans eller funderar över din könsidentitet. Du får möjlighet att träffa andra med liknande funderingar och liknande erfarenheter som du själv. Grupperna arrangeras av RFSL Stockholm.

Transit Samtalsgrupp

Transit Samtalsgrupp är för dig mellan 15 och 25 år som har funderingar kring din egen könsidentitet och vill träffa andra med liknande erfarenheter att prata med. 

Gruppen träffas nio gånger och hålls av två samtalsledare som identifierar sig som transpersoner. 

Det är gratis att delta men en måste anmäla sig.

Mejla transit@stockholm.rfsl.se och märk mejlet "SAMTALSGRUPP"

Gruppstart: 4 september

Transit Stödgrupp 

Transit Stödgrupp är för dig mellan 15 och 25 år som befinner dig inom transvården och vill träffa andra som befinner sig i en liknande situation att prata med. Gruppen träffas åtta gånger och hålls av två terapeuter med stor transkompetens. 

Det är gratis att delta men en måste anmäla sig.

Mejla transit@stockholm.rfsl.se och märk mejlet "STÖDGRUPP"

Gruppstart: 18 oktober

Om du klickar här kommer du till ett Facebookevent för höstens Transitgrupper i Stockholm. Det kan synas för personer du är vän med på Facebook om du klickar på "Intresserad" eller "Kommer", men det ska inte synas för personer du inte är vän med.

Du kan också läsa mer om Transitgrupperna på RFSL Stockholms hemsida. Om du har frågor om Transitgrupperna i Stockholm kan du mejla transit@stockholm.rfsl.se

 

Bor du inte i Stockholm? Är du yngre än 15 eller äldre än 25 år?

På din lokala RFSL-avdelning kan det finnas Transitgrupper eller andra grupper för transpersoner. Här hittar du en lista över RFSLs avdelningar. På respektive avdelnings hemsida eller sociala medier finns aktuell information. Du kan också kontakta avdelningarna direkt.

I ditt RFSL Ungdom-distrikt kan det finnas verksamhet för dig som är under 30 år. Här hittar du RFSL Ungdoms olika lokala verksamheter.

Transammans – förbundet för transpersoner och närstående ordnar grupper som utgår från Transits modell och även andra typer av verksamheter. De har också Facebookgrupper. Här hittar du Transammans.

Det kan också finnas andra transgrupper eller hbtq-häng i närheten av dig. Hör av dig till oss på trans@rfslungdom.se om du är intresserad, så ser vi om vi kan hitta något till dig!

Lägg till ny kommentar

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Sökformulär