Samtalsgrupper och transkollo 2018!

Nu är det dags att anmäla sig till Transit-grupper och till transkollo! Flera RFSL-avdelningar har Transit-grupper, som är samtalsgrupper för dig i åldern 15-25 år. Nu kan du anmäla dig till dessa grupper i Göteborg och Stockholm. Dessutom arrangerar Transammans och RFSL Ungdom ett transkollo för dig som är max 13 år! Läs mer om alla dessa olika event nedan. Där hittar du också information om hur du anmäler dig.

⭐⭐⭐⭐⭐

ÖREBRO TRANSKOLLO

Transammans Ekerö och medarrangören RFSL Ungdom presenterar stolt en uppföljning till förra årets succé: läger för transbarn och närstående! Lägret riktar sig till dig som är trans­person eller funderar kring din könsidentitet och som är max 13 år. Du får ta med dig en vuxen som du litar på. Lägret är fullt av spännande aktiviteter! Bland annat föreläsningar och workshops kring trans, information och stöd till alla närstående, och en massa kul som bad, grillning och lekar.

Datum: 1-3 juni 2018, kl 15 på fredagen till kl 15 på söndagen

Plats: Örebro-området

Målgrupp: Transbarn upp till och med 13 år från hela Sverige.  Du behöver vara medlem i Transammans eller RFSL Ungdom. Du kan bli medlem på www.transammans.se eller på www.rfslungdom.se.

Kostnad: Frivillig deltagaravgift för att stödja verksamheten på 500 kr per barn och då ingår en närstående i priset. I anmälningsavgiften ingår mat, boende och alla aktiviteter för både barnet och den vuxna. Resan bekostas själv men det finns möjlighet att få ekonomisk ersättning

Anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejOPFB4qr8fgIScMKc58usnS7s33r-hqA4gdGdeEyYwrYdxA/viewform

Sista anmälningsdag: Fredagen den 27:e april.

Begränsat antal platser! Senast den 1:a maj kommer svar om du fått en plats på lägret. Personer som inte tidigare varit på ett transkollo kommer att prioriteras.

Kontakt: transammans.ekero@gmail.com

⭐⭐⭐⭐⭐

GÖTEBORG SAMTALSGRUPP TRANSIT

Transit är en samtalsgrupp för dig i åldern 15-25 år som har funderingar kring din könsidentitet. Oavsett om du precis har börjat fundera eller om du har tänkt på det här hela livet, är det ett ställe där du kan prata om det du behöver. Samtalsgruppen hålls av samtalsledare som själva har erfarenhet av att vara trans. Under 2018 kör vi Transit under en vecka i juli. Vi träffas på eftermiddagarna måndag till lördag för att prata om sånt som har med kön och trans att göra. Tanken med gruppen är att du ska kunna vara dig själv och träffa andra med liknande erfarenheter. Att delta i samtalsgruppen är gratis och vi bjuder på fika.

När: 2-7 juli 2018 kl 12-16

För att lämna intresse om att delta i gruppen anmäler du dig i formuläret som du hittar här: https://goo.gl/forms/FXBU2z7KpIDXj5cn2 . Sista anmälningsdag är 15 maj 2018. Du får veta om du blir erbjuden en plats ungefär en månad innan start.

Om du har frågor kan du maila kurator@goteborg.rfsl.se

⭐⭐⭐⭐⭐

STOCKHOLM SAMTALSGRUPP TRANSIT

Transit Samtalsgrupp är för dig mellan 15-25 år som har funderingar kring din egen könsidentitet och vill träffa andra med liknande erfarenheter att prata med. 

Gruppen träffas nio gånger och hålls av två samtalsledare som identifierar sig som transpersoner. 

Det är gratis att delta men en måste anmäla sig.

Mejla transit@stockholm.rfsl.se och märk mejlet "SAMTALSGRUPP"

Gruppstart: April 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

STOCKHOLM STÖDGRUPP TRANSIT

Transit Stödgrupp är för dig mellan 15-25 år som befinner dig inom transvården och vill träffa andra som befinner sig i en liknande situation att prata med. Gruppen träffas åtta gånger och hålls av två terapeuter med stor transkompetens. 

Det är gratis att delta men en måste anmäla sig.

Mejla transit@stockholm.rfsl.se och märk mejlet "STÖDGRUPP".

Gruppstart: 5 april 2018

Lägg till ny kommentar

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Sökformulär